bnb-Rittenburg.nl

De kamer


De lichte, ruime en modern ingerichte kamer, met uitzicht op de mooi aangelegde voortuin, heeft een zeer comfortabel boxspringbed, een zithoek, een kleine kitchenette (geen kookgelegenheid!) met koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, evenals een ruime badkamer met grote barrière-vrije douche.
Buiten kunt u op het terras, dat met een mooie haag is omheind, `s ochtends van uw koffie/thee genieten of 's avonds bij kaarslicht nog een drankje nemen.
Ontbijt


Elke ochtend serveren wij u een heerlijk ontbijt, hetzij in uw kamer of op het terras.
Bij het ontbijt kunt u aangeven waar u zin in heeft en maakt u een keuze uit vers gebakken broodjes, croissants, verschillende andere soorten brood, gekookte eieren of roerei, jam, muesli, vers geperst vruchtensap, melk, yoghurt, kaas, vleeswaar en vers fruit en tot slot een zoete. Koffie en thee vragen wij u om zelf te bereiden, waarvoor u alle ingrediënten en apparatuur in uw keuken vindt.
Wij bieden een ontbijt op maat om voedselverspilling te voorkomen.
Bovendien houden we rekening met voedingsbehoeften of allergieën.


Omgeving


BnB Rittenburg ligt aan de zuidwestelijke rand van Middelburg in een rustige en groene omgeving. Aan het einde van onze straat begint het prachtige park Toornvliedt, waar u vele vogels kunt zien: ganzen, eenden, verschillende reigers, waterkippen en zelfs ooievaars die hier elk jaar hun jongen grootbrengen. De romantische waterwegen, goed onderhouden paden en het prachtige boom- en plantenbestand zijn zeker een wandeling waard.
Als u van joggen houdt, kunt u hier ongestoord rondjes lopen.
Het andere einde van onze straat grenst aan het landgoed Ter Hooge, dat met zijn kasteel en het statige park- en bosgebied eveneens tot prachtige wandelingen uitnodigt. Als u door het landgoed heen loopt, bereikt een prachtige wandelroute door het Zeeuwse weidelandschap. Uw ontspanning begint direct bij ons voor de deur !


Middelburg


U bereikt het historische centrum van Middelburg op de fiets in 5 minuten, met de bus in 10 minuten en te voet in 20 minuten.
Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland, trekt met kronkelende straatjes, een laatgotisch stadhuis op het marktplein, een prachtige abdij, de havenkade, maar ook met een breed scala aan winkels, restaurants en cafés.
Daarnaast maken de talrijke musea, galerijen, stads- en culturele festivals Middelburg tot een zeer levendige stad met een rijk cultureel leven, waardoor een bezoek in elk seizoen de moeite waard is. Ook bezoeken aan de mooie stadjes Domburg of Veere en de vele bezienswaardige dopjes in de omgeving zijn een aanrader.


Strand


Met de fiets bent u in 20 minuten, met de auto in 10 minuten, op een van de mooiste stranden in Zeeland. Een prachtig duinlandschap, het fijne zandstrand, de goede zeelucht, het schone water, het prachtige licht en de grote hemel laten elk hart sneller kloppen!
Van Breezand in het noorden tot Vlissingen in het zuiden kunt u prachtige strandwandelingen maken. Onderweg nodigen strandpaviljoens met culinaire hoogtepunten u uit om even te rusten.


Inrichting


dubbelbed (Boxspring)

ruime badkamer met inloopdouche

wifi

kabel en satelliet tv

koffiemaschine, waterkoker

kleine koelkast

vloerverwarming

tuinterras

gratis parkeren


Prijzen


90 € per overnachting voor 2 Personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Minimum 2 overnachtingen. Wij vragen u de betaling direct contant of per overboeking vooraf te voldoen.Condities


Aankomst- en vertrektijd op afspraak.
Onze kamer is een rookvrije kamer.
Er is geen kookgelegenheid in de kamer, maar er zijn wel glazen, borden, bestek, koffiezetapparaat, waterkoker en een kleine koelkast beschikbaar.

Uw meegebrachte fietsen kunt u veilig bij ons neerzetten.


Contact


bnb-rittenburg.nl
P.J. Meertensstraat 19
4335 SE Middelburg
The Netherlands
+31 621 45 82 98
Email: bnb.rittenburg@gmail.com

bnb-Rittenburg, Middelburg, Zeeland